vineri, 4 septembrie 2009

Zodiile vorbesc despre imbracamintea ta

Berbec
Femeile Berbec prefera hainele usor de asortat si de intretinut. Nici nu se pune problema sa-si petreaca cate doua ore in fiecare dimineata, gandindu-se cum sa se imbrace. Pentru ca isi adora formele corpului, le plac bluzele mulate, colantii si taioarele cambrate. Cauta sa fie in centrul atentiei prin modul in care se imbraca si, de cele mai multe ori, reusesc!
Taur
Foarte cochete, femeile Taur isi cunosc perfect atuurile si defectele fizice si stiu cum sa se puna in valoare folosindu-se de haine si accesorii. Primesc mereu complimente pentru tinutele alese, dar nu sunt genul care urmeaza orbeste tendintele modei. Stiu foarte bine ce le avantajeaza si isi aleg hainele in consecinta. Acorda o mare importanta accesoriilor, pe care le folosesc conform credo-ului: "Frumos nu inseamna ostentativ". Pentru a-si valorifica formele, femeile Taur prefera croiul cambrat, rochiile fluide, transparentele si decolteurile.
Gemeni
Femeile din zodia Gemeni reusesc sa arate mereu tinere, in haine moderne si practice. Sunt in pas cu moda, dar acest lucru nu le ruineaza financiar. Le plac bijuteriile discrete si rafinate, dar la capitolul culori fac alegeri indraznete si folosesc mult contrastele. Exploateaza stilul mini si sexy, de aceea tinutele lor scandalizeaza uneori doamnele mai in varsta, dar atrag invidia femeilor de aceeasi varsta.
Rac
Credo-ul vestimentar al femeilor Rac: "Sic si totodata confortabil". Ele reusesc sa treaca cu gratie de la un look casual, gen jeansi si bascheti, la unul sic, atemporal - matase si casmir. Adevarate regine ale iesirilor de seara, femeile din zodiac Rac fac senzatie in rochii lejere si vaporoase, din muselina neagra sau albastru-marin. Tot ce straluceste si dezvaluie discret formele corpului este binevenit. Le plac bijuteriile discrete, argintul si perlele, esarfele si accesoriile romantice.
Leu
Cand vine vorba de calitate, femeia Leu nu se uita la pret. Matasea naturala, blanurile scumpe si pielea fina merita orice sacrificiu financiar. Accesoriile de lux sunt de asemenea slabiciunea ei, de la posete cu maner la bijuterii sic si pantofi scumpi. Ii place sa se simta si sa arate ca o adevarata printesa.
Fecioara
In vestimentatie, Fecioarele se ghideaza dupa credo-ul: "Sobru, dar sic". Ceea ce conteaza pentru ele este calitatea, nu eticheta sau pretul. Iubesc simplitatea si hainele care le permit sa fie libere in miscare, dar in acelasi timp le scoate in evidenta feminitatea. O vesta cambrata, un top finut si gata, femeia Fecioara este sic fara sa-si complice prea mult viata.
Balanta
Femeia din zodia Balantei pune frumosul pe primul loc, in orice moment al zilei. Dimineata, seara, in weekend, trebuie sa aiba coafura, machiajul si hainele impecabile, altfel mai bine nu iese din casa. Este experta in a echilibra armonios forme, culori si stiluri vestimentare diferite. Prefera hainele care urmaresc linia corpului, rochiile fluide, transparentele si voalurile si nu ezita sa se foloseasca de decolteuri sau de frumusetea picioarelor pentru a seduce.
Scorpion
Femeile Scorpion adora sa fie provocatoare si sexy, dar totul trebuie sa ramana in limitele frumosului - vulgaritatea le agaseaza. Aliatii lor: hainele din piele si satin, fustele mini, cizmele si tocurile inalte. Indraznesc sa imbrace haine care seduc, provoaca si sunt deschise la nou. Bijuteriile pe care le poarta cu placere sunt lanturile si bratarile-manseta.
Sagetator
Nativelor din zodia Sagetator le place sa jongleze cu culorile si cu tipurile de material: matase, catifea, broderii. Iubesc cultura, in general - ar fi in stare chiar sa se imbrace in stil indian sau mexican - bijuteriile care se vad, detaliile puternice, brosele si agrafele.
Capricorn
Deviza femeii Capricorn: "Sic, mai presus de orice". Este adepta stilului sexy-clasic si nu se lasa influentata de tendintele modei, ci mai degraba are o slabiciune pentru tot ce inseamna vintage. "Must have" nu inseamna nimic pentru ea, deoarece stie foarte bine ce o avantajeaza si cum sa imbine proportiile pentru a arata mereu impecabil. Ii plac bijuteriile discrete, usor de asortat.
Varsator
Femeile Varsator"simt" moda si impun tendinte. Sunt mereu in cautarea acelui detaliu care sa le faca unice, originale. Departe de a fi victime ale modei, creeaza ele insele "must have"-uri, fiind capabile sa strabata magazinele ore intregi pentru a gasi haina care le scoate din obisnuit. Le plac hainele fluide si lejere, bijuteriile extravagante si stralucitoare (argintul, pietrele colorate), dar si look-ul androgin.
Pesti
Seducatoare si visatoare, femeile din zodia Pesti atrag privirile tuturor si nu lasa deloc impresia ca aceasta ar fi intentia lor. Poarta cu naturalete haine mulate si decolteuri adanci, care in mod normal ar putea parea exagerate. Le plac materialele fine - catifea, satin - si bijuteriile din perle si argint.

Un comentariu:

  1. of course :)) cum naiba sa stau doua ore in oglinda? doar nu-s zuza. mai bine dorm inca doua ore in plus...iau primele lucruri pe care pun mana dimineata si gata! :D Meheheee!

    RăspundețiȘtergere