sâmbătă, 25 iulie 2009

MOSCOVA.orasul petrecaretilor

Moscova este unul dintre cele mai hedoniste orase din lume.Daca doresti sa te distrezi in adevaratul sens al cuvantul nu rata ocazia sa mergi in Moscova caci vei pierde multe petreceri care se tin in lant in acest oras.Desigur daca resursele financiare sunt bune trebuie sa experimentezi luxul de a te mentine in topul celor mai tari cluburi .Este o destinatie care imbina imbina luxul,placerea cu extravaganta.

In cluburile de la Moscova se incinge o atmosfera fasninata astfel incat toata lumea este bine dispusa sa cheltuie multi bani pentru a se simti putin zis confortabil.Unul dintre cele mai mari cluburi de noapte din lume, Pacha, geme de milionari şi femei fumoase.
"Ce se întâmplă la Moscova este vibrant. Mă refer la viaţa de noapte. Oamenilor le place să se simtă bine, şi, stiţi, ruşilor le place să bea. Aici este strălucire. Ştiţi că Moscova are tot ce-i trebuie şi chiar şi în timpul crizei", declară Basil Vasiliou, managerul clubului Pacha.



Clubul unde se intampla totul, Krisa Mira (Roof of the World), permite accesul numai pe baza de lita. Se pare ca locatia a fost mult timp cunoscuta de foarte putini, iar intrarea se face rostind o parola trimisa prin mail unei liste prestabilite. Dar chiar si cei care afla parola nu pot trece de cerberul de la intrare daca nu se afla pe lista.Daca nu ai adresa exacta, este imposibil ca clubul sa iti atraga in vreun fel atentia, mai ales ca se afla intr-o fosta fabrica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu